Menu
FlashNews April

Debitor Registret er vokset markant

Debitor Register er igen vokset markant. I april måned var registret på hele 340.784 registreringer, der tilsammen skylder over 6,06 mia. kr.
FlashNews fra Debitor Registret giver dig en hurtig indikation af udviklingen på registreringer og skyldnere af privatpersoner og virksomheder.

I april bestod Debitor Registret af hele 340.784 registreringer og 188.421 skyldnere. Som et af Danmarks største registre over dårlige betalere, sikrer vi danske virksomheder mod dårlige betalere og økonomiske tab.

 

Fakta om registrering

Alle tal er angivet brutto.
Debitor Registret foretager registrering af gæld på personer og virksomheder i henhold til Persondatalovens §23, stk. 3 og Datatilsynets bestemmelser. Gældsposten skal være større end 1.000 kroner, og der skal foreligge en skriftlig erkendelse eller taget retsligt skridt.

Skyldner & registrerings-udviklingen siden 2008

Som grafen viser er Debitor Registret i en ekstrem vækst og har næsten fordoblet antallet af registeringer og skyldnere siden 2008. 

Er du i tvivl om du er registret, kan du læse mere her. Ønsker du derimod at blive en del af vores datanetværk med 23.000 indberettende virksomheder, kan du læse mere og tilmelde dig her.

Alle registranter er vigtige for os. Det gælder både den mindre advokat med få sager om året og det større inkassobureau med flere hundrede sager om ugen. Derfor udvikler vi vores løsninger i samarbejde med alle typer registranter, så det I skal arbejde med i fremtiden fungerer lige netop som I ønsker det. 

  • Debitor Registret er 100 % webbaseret og alt foregår realtime
  • I samme sekund en debitor indberettes er han/hun søgbar og kreditstop sker
  • I samme sekundt en debitor slettes er registreringen væk i vores register
  • Dine kunder belønnes med lavere priser på kreditoplysning når du indberetter deres fordringer
  • Øg din bundlinje gennem bedre inddrivelse

Kontakter

Bisnode
Bisnode

Customer Care
+45 7022 0410
customercare@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode