Menu
Undgå tab på dårlige betalere - hold din database opdateret

Bisnode Data & Credit Monitoring

Bisnode Data & Credit Monitoring holder automatisk din kundedatabase løbende opdateret og sikrer dig samtidig økonomisk ved at minimere risikoen for tab på dine kunder og leverandører i Danmark.

Når først dine kunder og leverandører er lagt til overvågning modtager du automatisk en notifikation, hver gang der sker ændringer i din database. Skulle en af dine kunder få en betalingsanmærkning har du mulighed for at ændre på de kreditvilkår I har indgået eller helt stoppe med at yde kredit. Ydermere får du også besked, når en af dine kunder skifter navn, adresse, flytter ud af landet, går bort eller går konkurs m.m.

Datakvalitet er en meget vigtig del af løsningen og vi tilsikrer derfor, at alle data er ajourførte og gennemgået vores kvalitetskontrol.

Få notifikationer ved:

Betalingsanmærkninger

Navneændringer på personer

Adresseændringer

Hvis en person flytter ud af landet

Hvis en person afgår ved døden

Navn- og Adresse beskyttelse

Hvis en person forsvinder

Hvis en virksomhed går konkurs

Navneændringer på virksomheder

*Se den fulde liste i produktbladet

2 MODULER

Løsningen fås både med overvågning af B2C kunder samt B2B kunder, og kan leveres som en integration (maskine-maskine) eller som en portalløsning. Løsningen er opbygget som et lego-system, hvilket gør den fleksibel og nem at tilpasse jeres behov og budget. 

Basismodulet består af overvågning på navn, adresse, virksomhedsnavn, status m.m.

Kreditmodulet består af overvågning af betalingsanmærkninger og oplysninger om beløb, kreditor, indberetningsårsag og meget mere.

Se den fulde liste af dataelementer der kan lægges til overvågning her.

EFFEKTIVT VÆRKTØJ

Med Data & Credit Monitoring får du et effektivt og brugervenligt værktøj, der kontinuerligt giver dig overblik over dine risici og muligheder.

Du kan læse mere om fordelene ved Bisnode Data & Credit Monitoring, de mulige integrationer og opstartsprocesserne ved at hente produktbladet nedenfor.Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode