Menu

Bisnode hylder virksomheder i vækst

Børsen kårer hvert år de få virksomheder i dansk erhvervsliv, som kan kalde sig gazellevirksomheder. Det er en yderst prestigefyldt titel, som kræver, at virksomheden opfylder en række høje vækstkrav - Bisnode er stolte af at være Partner på Børsen Gazelle.

bag udvælgelsen af en gazelle virksomhed

Udvælgelsen af gazellerne laves bl.a. på baggrund af data fra Bisnodes database med flere end 800.000 momsregistrerede virksomheder. Det sikrer, at alle danske aktie- og anpartsselskaber automatisk kommer i betragtning. Kun en lille brøkdel af disse virksomheder formår at leve op til udvælgelseskriterierne. Bag hver gazellee udvælgelse ligger mere end 1 mio. regnskaber og data som Bisnode indsamler, behandler og kvalitetssikrer for Dagbladet Børsen. 

Nu kårer vi igen Danmarks rollemodeller

 Gazellerne er rollemodeller. De skaber job, vækst og optimisme, og vi kigger bag de flotte tal for at finde værktøjerne, de særlige karaktertræk – og kommer også med vores bud på en samlet dansk rollemodel, hvordan og hvem vi kan lære af. 

Kom med, mød gazellerne, og få gode råd om, hvordan du selv kan øge væksten og måske endda blive gazelle næste år. Ud over at kåre vores regionsvindere vil vi også kåre en digital gazelle og en fremstillingsgazelle. Landsvinderne vil blive kåret i København.

Læs mere og tilmeld dig her

 

KRITERIERNE FOR AT BLIVE GAZELLEVIRKSOMHED ER:

Virksomheden skal have offentliggjort minimum 4 års regnskaber.

Virksomhedens omsætning skal være større end 1 mio. kr. 

Hvis omsætningen ikke er oplyst i regnskabet, skal bruttoresultatet være større end ½ mio. kr. i hvert af de 4 seneste regnskabsår.

Væksten i omsætning/bruttoresultat skal mellem de enkelte år være positiv.

Summen af det primære driftsresultat skal være positiv i de 4 seneste regnskabsår.

Omsætning/bruttoresultat skal over hele perioden være mere end fordobletKontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode