Menu
Danmarks bedste erhvervsdatabase

Bisnode Profiler

Bisnode Profiler giver adgang til Danmarks bedste emnedatabase med detaljeret information om samtlige firmaer i Danmark og deres beslutningstagere til jeres salgs- og marketingaktiviteter. Løsningen holder dig opdateret med markedets bedste erhvervsdata døgnet rundt.

Kort om Bisnode Profiler

Den nye intuitive løsning er lavet i samarbejde med vores kunder. Bisnode Profiler giver adgang til Danmarks bedste emnedatabase med detaljeret information om samtlige firmaer i Danmark og deres beslutningstagere til jeres salgs- og marketingaktiviteter. Oplysninger om bl.a. firmaets historik op til 10 år tilbage, eksportmarked, ejer, dattervirksomheder, ledelse og bestyrelse, regnskabstal op til 5 år bagud samt komplette årsregnskaber.  

Bisnode Profiler giver også mulighed for at undgå tab på dårlige betalere - med nye mere dybdegående økonomiske informationer om dine kunder og samarbejdspartnere er du meget bedre stillet i jeres kreditvuderingsprocess. Få nemt overblik over et firmas kreditværdighed ved hjælp af Bisnodes anbefalelde kreditmaksimum samt risikofordelingen på branche, kommune- og regionniveau. Du får altså nu et meget bedre overblik over din økonomiske risiko. 

Lead Management

Med modulet Lead Management får du et værktøj til leadgenerering, der hjælper dig med målgruppesøgning og segmentering af leads. 


Du kan selektere dine målgrupper på kriterier såsom demografi, geografi mv. eller kombinationer af disse. De mange udvælgelseskriterier giver dig mulighed for at kombinere kriterierne på kryds og tværs og dermed finde præcis de målgrupper og leads, der matcher dine behov. Du kan selvfølgelig også søge efter specifikke firmaer eller personer via smart search funktionen. 

Lead Management modulet indeholder en af Danmarks bedste emnedatabaser med mere end 800.000 aktive firmaer og beslutningstagere til dine salgs- og marketingaktiviteter. 
Du får adgang til omfattende firmainformation i høj kvalitet, som typisk bliver anvendt af personer med ansvar for salg, marketing, økonomi, ledelse, indkøb og rekruttering.
_______________________________________________________________________________

Monitor

Monitor modulet giver dig mulighed for at overvåge firmaer og personer - dine kunder, konkurrenter eller leverandører.


Det gør dig i stand til at blive opdateret på, hvad der sker hos dine udvalgte samarbejdspartnere og agere derudfra. Monitor bliver dagligt opdateret og du får direkte besked via e-mail, når der sker en ændring på en af de firmaer eller personer, du har valgt at overvåge. 

Du får altså besked, hvis firmaet får ny adresse, kommer med nyt regnskab, eller skifter status og pludselig er under konkurs. Og du bliver den første til at vide, hvis en beslutningstager forlader et firma og starter op i et andet. Med overvågningsmodulet er du altid et skridt foran, og vil altid have den bedste forudsætning for både mødeforberedelse, salg og kreditgivning. Du undgår at bruge tid på forkerte kontaktoplysninger og indgår ikke samarbejdsaftaler med firmaer, som er på vej til at lukke.
_______________________________________________________________________________

Risk Management

Få indsigt i dine kunders økonomiske situation - Ved du om dine kunder og leverandører har styr på økonomien? En forkert vurdering af en kundes eller samarbejdspartners betalingsevne kan koste mange penge på bundlinjen.

Viden omkring dine kunder og samarbejdspartneres økonomi er afgørende, for om du træffer lønsomme og smarte beslutninger i din kreditvurderingsproces. Risk Modulet giver dig adgang til alle de oplysninger du skal bruge, for at træffe lønsomme og smarte beslutninger og dermed undgå tab på dårlige betalere. 

Oplysningerne er naturligvis dagligt opdaterede.  Se hvor stor din økonomiske risiko er ved at handle med et givent firma, og få Bisnode's anbefaling til om du skal give firmaet kredit og i så fald hvor meget. Ved at kende en potentiel kundes kreditrating, inden du indgår en aftale, har du lettere ved at vurdere om du skal forlange forudbetaling, eller du kan give kunden en længere betalingsfrist. På risikoprofilen vises Bisnode's kreditrating og anbefalede kreditmaksimum.Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode