Menu
Pressemeddelelse

Bisnode køber NN Markedsdata

To af de største aktører på markedet for kredit- og marketingdata går nu sammen. Bisnode køber NN Markedsdata og styrker dermed sin position på det danske marked.

Bisnode, der i forvejen er en af de førende data og analytics virksomheder i Europa, investerer nu i at styrke den danske del af forretningen og køber NN Markedsdata med hovedsæde i Århus. NN Markedsdata har en stærk position i Danmark inden for databaseret rådgivning, marketing og kreditdata. 

”Med købet af NN Markedsdata bliver vi større på vores absolutte kerneområde, nemlig at levere kredit- og marketingdata til erhvervslivet. NN Markedsdata har fokus på at skabe værdi for deres kunder, samt et stærkt medarbejderengagement, hvilket er en kultur, der passer rigtig godt ind i Bisnode. Købet styrker både vores knowhow og rådgivningskompetencer, så vi får bedre muligheder for at skabe mere vækst for vores kunder,” siger Birger Baylund, administrerende direktør for Bisnode Danmark. 

NN Markedsdata blev etableret i 1997 og beskæftiger i dag 40 medarbejdere. Med opkøbet bringer Bisnode sin medarbejderstab op på 110 ansatte og når en årlig omsætning på 180 millioner kroner i Danmark. 

”Jeg ser et godt strategisk match mellem de to forretninger. Vores ambitioner, mål og retning matcher hinanden, og det giver virkelig god mening at fortsætte rejsen som ét fælles hold. Dette er et helt naturligt skridt for NN Markedsdata, og jeg glæder mig rigtig meget til at skabe mere vækst for vores kunder samt en endnu bedre arbejdsplads for os alle,” siger Ivan J. Christiansen, administrerende direktør for NN Markedsdata. 

Købet af NN Markedsdata ligger i forlængelse af en række andre strategiske opkøb, som Bisnode i Danmark har foretaget i de senere år for at styrke consumer data forretningen. Siden 2012 har Bisnode blandt andet opkøbt InfoDirekt, Debitor Registret og DKS Skyldnerregister, så virksomheden kan tilbyde kredit- og marketingdata om både virksomheder og privatpersoner i Danmark. 

NN Markedsdata vil køre videre under eget navn i en overgangsperiode, og vil herefter blive fuldt integreret i én samlet Bisnode organisation. 

FOR MERE INFORMATION KONTAKT VENLIGST: 

Birger Baylund, Head of Bisnode Danmark
Mobil: +45 40 84 23 63 
E-mail: birger.baylund@bisnode.com Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode