Menu

Bisnode Integration til Salesforce

Bisnode Business Contacts er vores nye integrationsløsning til Salesforce. Med integrationen får du en direkte forbindelse til 40 millioner virksomheder og 40 millioner forretningsforbindelser i hele Europa - tilgængeligt i dit eget Salesforce CRM system.


Adgang til 40 millioner europæiske virksomhedsoplysninger

Vidste du, at næsten 40 procent af virksomheders CRM-systemer indeholder forkerte og upålidelige oplysninger? Bisnode lancerer løsningen Bisnode Business Contacts for at løse netop dét problem. Det er en løsning, der leverer opdaterede kontaktoplysninger til ca. 40 millioner europæiske virksomheder  og kantaktpersoner direkte til din virksomheds CRM-system. 

Hvad er Bisnode Business Contacts?

Bisnode Business Contact gør det muligt for dig og din virksomhed at få adgang til up-to-date information omkring 40 millioner virksomheder og 40 millioner beslutningstagere i 21 europæiske lande, direkte i jeres eksisterende CRM system. 

Bisnode Business Contact er et program i Salesforce, der nemt kan downloades via AppExchange. Når licensen er blevet bekræftet, vil  Salesforce-brugere være i stand til at downloade og matche data til deres CRM-system.


Ønsker du at prøve app'en gratis?

Så skriv venligst dine informationer nedenfor, og så sørger vi for resten. 

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode