Menu

3 succeskriterier for vækst

Bisnode's analytikere har fundet ud af, hvad virksomheder med stærk vækst alle har til fælles. 700 erhvervsledere fra virksomheder med vækst er blevet testet og nedenfor finder du nogle af de succeskriterier der er vigtigst for at kunne vækste.

Framgångsfaktorer för tillväxt.I alle brancher findes der virksomheder som præsterer bedre end sine konkurrenter. Men hvordan gør de? Bisnode's analytikere har analyseret for at se, hvad vækst-virksomheder alle har til fælles. 

De fleste af de virksomheder der skiller sig ud, har fokus på flere forskellige målgrupper med et differentieret og tilpasset udbud af produkter og services - og finder på den måde deres unikke vej til succes og vækst. Alligevel er 700 erhvervsledere meget enige om, hvad de 3 vigtigste faktorer for succes er: 

TillväxtKundetilpasning af produkter og tjenester

Virksomhederne ved, at man ikke vinder markedsandele og kunder ved at have standardiseret produkter længere. Uanset om de henvender sig til andre virksomheder eller forbrugere, arbejder de altid hårdt på at få skabt en relation og give dem en maksimal kundeoplevelse. Sælgernes fornemste opgave er at at sikre kunderne ved at give dem et tilpasset tilbud der passer kundens behov og ønsker. Det giver dem muligheden for at øge lønsomheden og få højere marginer, ved at fastholde kunden længere. 

TillväxtMedarbejdernes engagement i virksomhedens målsætning

Virksomhederne er meget afhængige af, at deres medarbejdere præsterer og når deres mål. Derfor arbejder de meget fokuseret på at styrke deres kompetencer  og give dem de bedste forudsætninger for at nå deres mål. 

Det er med til at skabe en god medarbejdertrivsel på jobbet, når medarbejderne nyder at komme på arbejde og være en god ambasadør for virksomheden. 

TillväxtViden om deres kunder og potentielle markeder

Vækstvirksomheder slår deres konkurrenter, fordi de bruger tid på at lære deres kunder at kende - de vil kende deres behov. De kender også til de forretningsmuligheder der er på markederne. Disse oplysninger får deres medarbejdere i form af data og analyser fra tredjeparter, så det er nemt at gå til og lægge strategier ud fra.

Læs mere: Hvor godt kender du egentlig dine kunder? Få 4 tips til Smart Data her

 

Opskriften på vækst og succes - Find de rigtige leads 

Market Profile er et online værktøj til leadgenerering og marketing, som giver dig adgang til Danmarks bedste emnedatabase med mere end 800.000 virksomheder og beslutningstagere til dine salgs- og marketingaktiviteter. 

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode