Menu
Stærk autentificering

Sådan gør du

Kreditinformation som kræver stærk autentificering betragtes som følsomme oplysninger og bør beskyttes med stærk godkendelse. Afhængigt af dine præferencer, hvor ofte du håndterer følsomme oplysninger og dit udstyr, kan du vælge mellem flere forskellige metoder til stærk autentificering.

BISNODE SECURE-APPEN

Det smarteste for dig, hvis du ofte benytter oplysninger, der kræver sikker bekræftelse. Når du har brug for adgang til beskyttede oplysninger, skal du skrive din personlige kode i app’en, som derefter sørger for login til dig. Tjenesten er gratis og passer til dig som:
1. Har adgang til smartphone (Android eller iPhone)
2. Håndterer følsomme oplysninger dagligt

 

SMS med link

Når du har brug for adgang til beskyttede oplysninger, modtager du et link via sms. Du klikker på linket og får direkte adgang til oplysningerne. Det er gratis at modtage sms, men det kræver et dataabonnement at benytte linket. Passer til dig som:
1. Har adgang til mobiltelefon, der kan modtage sms og har dataabonnement
2. Håndterer følsomme oplysninger nogle gange om ugen

 

SMS med kode

Når du har brug for beskyttelse af oplysninger, sender vi en engangskode til dig via sms. Du skriver koden, og vi giver dig adgang til oplysningerne. Tjenesten er gratis og passer til dig som:
1. Har adgang til mobiltelefon, der kan modtage sms
2. Håndterer følsomme oplysninger nogle gange om ugen

 

E-mail med link

Når du har brug for adgang til beskyttede oplysninger, kan du vælge at modtage et link, som vi sender til din e-mail-adresse. Du klikker på linket og får direkte adgang til oplysningerne. Tjenesten er gratis og passer til dig som:
1. Mangler adgang til mobiltelefonLäs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode