Menu
Stærk autentificering

Nye loginregler

Vi forbedrer nu sikkerheden for vores webtjenester til kreditoplysninger. For os er det vigtigt at beskytte vore kunders sikkerhed og ikke mindst at håndtere følsom data på en forsvarlig måde. Derudover stiller Datainspektionen i Sverige nye krav til kreditindustrien omkring kontrol af brugerens identitet i forbindelse med brugen af kreditoplysninger på svenske privatpersoner, enkeltmandsejede virksomheder samt partner- og kommanditselskaber.

Du vil bemærke dette på følgende måde:

 

Bisnode ID

Vi vil bede dig om at opgradere dine nuværende login-oplysninger med et såkaldt Bisnode ID. Et Bisnode ID er gratis og vil være dit nye login når du anmoder om beskyttede oplysninger. Dit Bisnode ID vil være tilknyttet din e-mailadresse kombineret med en adgangskode, som du selv vælger. Du vil blive bedt om at oprette et Bisnode ID når du logger ind næste gang.

stærk autentificering

Ved indhentning af kreditoplysninger der kræver oplysningskopi, vil du fremover skulle identificere dig gennem et ekstra trin. Du kan vælge mellem at bruge Bisnode Secure app, link via SMS eller e-mail eller engangskode sendt på SMS.

Kombinationen af ​​dit Bisnode ID og det yderligere identifikationstrin kaldes stærk autentificering. Det øger sikkerheden for dig som bruger og gør det sværere for en uautoriseret person at få adgang til dine tjenester og dine data.

Forbedringen træder i kraft onsdag d. 2/3-2016.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores customer care på tel. 7022 0410 eller via mail på customercare@bisnode.dk.

Du vil bemærke dette på følgende måde:

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode