Menu
Om vores værdier, vor vision og vore ekspertområder

Bisnode i ti punkter

Meget af det som styrer vort arbejde finder man i The Bisnode Way, en sammenfatning af vore værdier, vore ekspertområder, vor ambition og vort løfte.

The Bisnode Way

Vi lytter til vores kunder 
Lyt først, og derefter handler du. Den bedste måde at hjælpe vores kunder med deres unikke udfordringer er at lytte omhyggeligt til deres behov. Og så levere den helt rigtig løsning - enten et eksisterende produkt eller service eller en skræddersyet løsning baseret på en eksisterende og foretrukken IT-platform.

Vi handler professionelt
Husk at vi er eksperterne. Hvis vi udnytter vores fulde potentiale, kan vi udvikle de bedste løsninger og til enhver tid slå vores konkurrencer. Sammen kan vi føre vores branche ind i fremtiden.
 
Vi anvender altid kvalitetsdata
Data er grundlæggende for vores arbejde. De er vores hovedingrediens. Og ligesom når man laver mad, afhænger resultatet i høj grad af hvilke ingredienser, man bruger. Så vi anvender altid de bedste data, der findes. Derefter udvikler og underbygger vi dem. Det er vores mål at levere de mest præcise data på markedet og at maksimere kvalieten i vores kunders data.
 
Vi analyserer før vi leverer
Data skal analyseres, før vi leverer dem til vores kunder. Kun igennem en grundig analyse kan vi forvandle data til ngoet der gør kunderne i stand til at tage intelligente beslutninger.
 
Vi leverer viden og svar
Vores kunder har behov for svar og viden. Så det er præcis, hvad vi skal give dem. Noget, de kan bruge til at handle efter. Da vi er eksperter i at indsamle og sammenholde store mængder data fra forskellige kilder, kan vi forsyne dem med bedre beslutningsgrundlag.

 
Vi integrerer forskellige berøringspunkter
Ny teknologi kan give en optimal brugeroplevelse. Vi leverer analyseplatforme og integrerer vores data med vores kunders eksisterende platforme. Vi automatiserer beslutninger og hjlælper med at effektivisere dem. Vi gør livet nemmere for vores kunder.
 
Vi holder hvad vi lover
Tillid er grundlæggende for at få succes. Vores kunder stoler kun på os, hvis de har tillid til os. Og hvis verden har tillid til os som virksomhed, får vi de data, vi har brug for. Derfor opfører vi os altid ansvarligt og tillidsvækkende og bearbejder vores data på en ansvarlig måde.
 
Vi er åbne
Det er vigtigt at have kontakt med sine kolleger. Vores virksomhed er fyldt med kloge mennesker, der er villige til at dele deres viden, erfaring, ideer og nye måder at gøre tingene på. Når vi samarbejder, bliver alt nemmere, bedre og sjovere for dig dine kunder.
 
Vi kan gør det
Husk altid, at alt er muligt. At du har den nødvendige viden, kollegerne og ressourcerne til at nå de store mål. Du er eksperten på dit område. Det er dit job at tænke fremad. Kun med din hjælp kan vi virkeliggøre vores vision om en verden, hvor mennesker har mulighed for at handle.
 
Vi muliggør intelligente beslutninger
Det er vores brandløfte, fordi vi bidrager til en verden, hvor beslutninger bliver taget, ikke forsinket, for at drive verden i den rigtig retning: fremad. I denne verden tør mennesker gå fremad. Uanset hvad udfordringen er, føler de, at de er klar og i stand til at tage beslutninger, og de er stolte af resultatet.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode