Menu
Leadgenerering

Online Leadgenerering via banner eller e-mail

Som et alternativ til en Survey undersøgelse kan du også få tilladelse til at kontakte en bruger med et tilbud ved at indsamle leads via banner eller E-mail-marketing. Modsat Surveyen udarbejdes der en online-kampagne med bannere i forskellige formater, som placeres på forskellige udvalgte hjemmesider samt i udvalgte nyhedsbreve.

Banneret skal motivere brugerne til at klikke sig over på et såkaldt landingspage, hvor de bliver bedt om at udfylde kontaktdata samt svare på ét eller flere spørgsmål. Disse spørgsmål screener brugerne i forhold til netop dit tilbud og sikrer samtidigt, at du får den nødvendige tilladelse til at kontakte personen. Ved at gennemføre en selvstændig kampagne opnår du en meget høj kvalitet i dine leads, da du kan give et klart og selvstændigt budskab.

Fra lead til salg/møder vha. Telemarketing

Bisnode samarbejder med flere forskellige telemarketingbureauer, som hver især har kompetencer indenfor specielle brancher/områder. Disse områder kunne eksempelvis være:

Organisationer (NGO)
Aviser
Blade/ Magasiner
Forsikringsbranchen
Autobranchen

På den måde er vi i stand til at rådgive dig om, hvor du får den bedste ROI og den største konverterings- og responsprocent ud fra de leads, som vi genererer til din telemarketingkampagne.Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode