Menu

Leadgenerering til Telemarketing / Direct Marketing via Surveys

Det kan være en stor udfordring at finde frem til den mest optimale målgruppe. Og de fleste virksomheder oplever, at det er svært at ramme de rigtige personer i en kampagne og efterfølgende komme i dialog med disse.

Hos Bisnode fungerer vores Survey som en såkaldt omnibus-undersøgelse. En omnibus-undersøgelse er en undersøgelse, hvor der samles flere forskellige virksomheders spørgsmål i ét og samme interview. På den måde bliver der flere til at dele udgifterne. Respondenterne i vores Survey motiveres til at svare på spørgsmålene ved at være med i forskellige konkurrencer.

Surveyen giver mulighed for at ramme en meget præcis målgruppe, da der altid spørgers ind til de mest almindelige demografiske baggrundsvariable. 

Fra lead til salg via Telemarketing

Bisnode samarbejder med flere forskellige Telemarketingbureauer, som hver især har kompetencer indenfor specielle brancher/områder. Disse områder kunne eksempelvis være:

Organisationer (NGO)
Aviser
Blade/magasiner
Forsikring
Autobranchen

På den måde er vi i stand til at rådgive dig om, hvor du får den bedste ROI og den største konverterings- og responsprocent ud fra de leads, som vi genererer til din telemarketingkampagne.Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode