Menu
Databaseoptimering

Total dataopdatering

En opdateret kundedatabase er af stor værdi for din virksomhed, da den indeholder oplysninger på dine kunder og kontakter. Har du en opdateret database, er du altid klar til at gennemføre eksempelvis CRM- og Direct Marketingaktiviteter.

En opdateret database  har samtidig en positiv indvirkning på en række interne processer somfx kundeservice og fakturering. Alt sammen noget, der skaber værdi for din virksomhed.

Bisnode kan lave en komplet databasevask af din kunde- og/eller kontaktdatabase. En databasevask, der indeholder følgende elementer:

Adresseopdatering 
Adressevalidering 
Berigelse med fastnumre 
Berigelse med mobilnumre 
Dublettjek 
Dødetjek 
Robinsontjek 
Rette stave/tastefejl

Når den første opdatering, eller den såkaldte initialvask, er foretaget, så er der en direkte reference mellem din kundedatabase og vores data. Det betyder, at vi kan lave løbende opdateringer af dine data mere eller mindre maskinelt, og derfor har vi mulighed for at lave de efterfølgende opdateringer for en meget lav pris.

På den måde kan vi etablere en løbende opdateringsprocedure – eventuelt med månedlige, kvartalsvise eller halvårlige opdateringer. En sådan løbende opdateringsprocedure vil sikre dig, at dine data til en hver tid har meget høj kvalitet. Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode