Menu
Databaseoptimering

Opdatering og validering af adresser og Tlf. nummer

Bisnode har adgang til Danmarks mest valide og opdaterede teledatabase, ligesom vi også har adgang til OIS-data (ejendomsdata). Ydermere har vi et tæt samarbejde med CPR-registret, som ejer Folkeregister data.

Med andre ord betyder det, at Bisnode kan tilbyde en adressevask, som tager udgangspunkt i de tre bedste datakilder på markedet. Datakilder, som vi gør brug af, når vi skal finde ud af, hvilke af dine kunder eller kontakters adresser, der er valide/ikke valide. 

Valide adresser

Vi laver en markering ud fra de adresser, som er valide. På den måde får du en liste med gyldige adresser, som du ved, at du eksempelvis kan sende en direct mail til.

Ikke valide adresser

Når vi først har identificeret de valide adresser, kan vi koncentrere os om de records, som ikke er valide. Og ud fra vores datakilder og forskellige historiske databaser, finder vi ud af, hvor dine kunder eller kontakter er flyttet hen – og om de eventuelt er flyttet fra Danmark. Vi påfører den nye adresse, så du får lokaliseret dine kunder/emner og igen kan komme i kontakt med disse.

Berigelse med telefonnumre

Bisnode har adgang til Danmarks mest valide og opdaterede teledatabase, hvilket giver os adgang til stort set alle fastnet- og mobilnumre i Danmark. Det betyder, at vi kan lave et match mellem din virksomheds kundedatabase og teledata, og på den måde berige din kundedatabase med fastnet og mobilnumre, så du eksempelvis kan lave Telemarketing, kundeservice og telefoniske analyser.Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode