Menu
Databaseoptimering

Kundedatabasen som et af virksomhedens vigtigste værktøjer

En god opdateret kundedatabase er et af de mest værdifulde værktøjer for en virksomhed. Et værktøj fyldt med vigtige informationer om dine kunder, leverandører, mulig kunder osv. som nemt kan omsættes til værdifuld viden for din virksomhed.

Det er de færreste virksomheder, der giver kundedatabasen det fokus, som det kræver, hvis virksomheden skal få fuldt udbytte af kundedatabasen. Det gør vi til gengæld hos Bisnode.

Vi har mange års erfaring inden for databaseoptimering og kan yde dig den rette rådgivning, når du skal opdatere, validere eller berige dine kundedata. At opdatere en kundedatabase er ikke alene en it-disciplin. Det handler i lige så høj grad om rådgivning. Der er nemlig ikke en decideret facitliste til en databaseopdatering – ligesom du ikke kan opsætte en fast it-platform, og så regne med, at den kører af sig selv. Hos Bisnode tager vi derfor udgangspunkt i netop din kundedatabase, når vi fastlægger en procedure for en databasevask, og finder i samarbejde med dig frem til den fremgangsmåde, som passer bedst til din virksomhed.

Produkter inden for database optimering

Opdatering og validering af adresser
DødeTjek
DubletTjek
RobinsonTjek
Total dataopdatering
Berigelse med demografiske variablerKontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode