Menu
Analyse & Segmentering

Responsanalyse

Opnår du den ønskede respons, når du gennemfører Direct Mail- , Telemarketing- eller Online-kampagner? Hvis ikke, kan du med fordel klikke dig ind under Bisnode's forskellige typer af analyser og læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå den ønskede respons.

Når du har afsluttet en Direct Marketingkampagne, er det ofte relevant at bruge de nødvendige ressourcer på at besvare følgende spørgsmål: 

Hvem har responderet på din kampagne? 
Hvad kendetegner respondenterne? 
Ligner respondenterne dine nuværende kunder eller kundegrupper? 
Er der nogen respondenter, som ikke er relevante at få som kunder? 
Hvordan skal den videre behandling af respondenterne planlægges?  
Hvordan kommer du i kontakt med flere af de relevante respondenttyper? 
Hvilke respondenter kan du forvente, bliver gode kunder?

Spørgsmål som disse kan vi hjælpe dig med at svare på. Med udgangspunkt i dine respondentdata og din nuværende kundedatabase, har vi nemlig mulighed for at lave en geodemografisk analyse, som bl.a. giver dig svar på ovenstående spørgsmål. En analyse, som tager udgangspunkt i data mining og datakilder som Danmarks Statistik, TNS Gallup og BBR registret. 

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtigende snak om, hvordan du på en økonomisk måde kan få lavet en analyse af dine respondenter og kunder/kundegrupper, som kan give dig få svar på dine spørgsmål. Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode