Menu
Analyse & Segmentering

Analyse af medievalg

Hos Bisnode har vi, ud fra TNS Gallups, Index Gallup og detaljeret data mining, mulighed for at finde signifikante sammenhænge i dine kunders og potentielle emners medievaner.

Fordele ved en medievalgsanalyse

På den måde får du en analyse, der f.eks. belyser: 

Hvilke aviser læser dine kunder? 
Hvilke radiokanaler lytter de til? 
Hvilke tv kanaler ser de? 
Hvilke magasiner læser de?  
Hvilke andre medievaner har dine kunder?

Denne viden har du adgang til, uden at skulle investere i en omkostningstung kvalitativ/kvantitativ analyse, som ofte tager udgangspunkt i data indsamlet fra f.eks. dybdeinterview, fokusgruppe, spørgeskema eller telefoninterview. 

Hos Bisnode laver vi nemlig vores medievalgsanalyse ud fra data, som TNS gallup allerede har genereret i forbindelse med Index Gallup. Ved hjælp af dette datagrundlag og data mining er det således muligt for os at lave en datadrevet deskriptiv analyse, som belyser dine kunders signifikante kendetegn i forbindelse med medievaner.  

Opnå en konkurrencemæssig fordel

Men denne dybdegående og detaljerede information om dine kunders medievaner, opnår du en viden, som du kan bruge i forbindelse med din kommunikations- og markedsføringsplanlægning. 

Læs mere om andre typer af analyser, som kan hjælpe dig i forbindelse med den taktiske og strategiske markedsføringsplanlægning her: 

Profilanalyse 
Holdnings- menings- og livsstilsanalyse 
Responsanalyse 
Kundeafgangsanalyse 

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtigende snak om dine muligheder.Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode