Menu
Analyse & Segmentering

Holdnings-, menings- og livstilsanalyse

Hos Bisnode har vi, ud fra TNS Gallups, Index Gallup og detaljeret data mining, mulighed for at finde signifikante sammenhænge i dine kunders og potentielle emners meninger, holdninger og livsstilstyper.

geopsykografisk analyse

Med en detaljeret og dybdegående analyse af dine kunders/emners adfærd, livsstil, interesser og holdninger, får du adgang til en viden, som du kan bruge i forbindelse med den strategisk og taktiske markedsføringsplanlægning. Analysen belyser bl.a.:

 Hvilke interesser dine kunder/emner har?
 Hvilke holdninger de har?, eksempelvis politisk overbevisning
 Hvilke meninger/mønstre de har?, eksempelvis i forhold til indkøb/forbrug
 Hvilke livsstilstyper dine kunder/emner er? 

Lad os finde dine nye kunder sammen

Denne viden har du adgang til, uden at skulle investere i en omkostningstung kvalitativ/kvantitativ analyse, som ofte tager udgangspunkt i data indsamlet ved f.eks. dybdeinterview, fokusgruppe, spørgeskema eller telefoninterview. 

Hos Bisnode laver vi nemlig vores holdnings-, menings og livsstilsanalyse ud fra data, som TNS gallup allerede har genereret i forbindelse med Index Gallup. Ved hjælp af dette datagrundlag og data mining er det således muligt for os at lave en datadrevet deskriptiv analyse, som belyser dine kunders signifikante holdninger, interesser, meninger og adfærd. 

Look a likes  

Ud fra analysen kan vi finde såkaldte ”look a likes” – dvs. nye potentielle kunder, der har samme holdninger, meninger og livsstil, som dine nuværende gode kunder. På den måde opnår du en optimal lead-generering til din næste Direct Mail eller Telemarketing-kampagne.

Læs mere om leadgenerering 

Vi har mulighed for at kombinere holdnings-, menings- og livsstilsanalysen med en profilanalyse af dine kunder. På den måde får du en endnu mere detaljeret viden om dine kunder.

Læs mere om Profilanalysen Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode